Consignatieverkoop

Consignatie

Laat ons jouw auto verkopen!

Krijg je te weinig geld voor je inruilauto of lukt het niet om de auto particulier te verkopen? Kies er dan voor om jouw auto zorgeloos door ons te laten verkopen. De auto krijgt een plekje in onze prachtige showroom. Namens jouw verzorgen wij de onderhandelingen zodat jij nergens naar om hoeft te kijken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst zorgen wij ervoor dat de auto op de juiste manier in de markt komt te staan. Er wordt een professionele fotoreportage gemaakt en we adverteren de auto op verschillende autoplatformen. Ook wordt de auto gedeeld op de verschillende social media kanalen. Ook wordt de auto natuurlijk aangeboden op onze eigen website. Namens jouw verzorgen wij de onderhandelingen, eventuele inruil en maken we de auto rijklaar voor de verkoop.

Interesse?

Dat begrijpen we! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden via 06-29091907 of info@stroeve-automotive.nl. Het liefst ontvangen we een aantal foto's van de binnen- en buitkant van de auto, kenteken en kilometerstand. Op basis hiervan kunnen wij u verder van dienst zijn.

 

Wat zijn de voordelen?

Tijdsbesparing

Wanneer wij de auto namens jou verkopen bespaar je veel tijd. Wij promoten de auto, ontvangen de klant en wikkelen het gehele verkoopproces voor je af zodat je nergens naar om hoeft te kijken.

Goede prijs

Als ervaren autobedrijf zijn wij in staat om jouw auto tegen een marktconforme prijs te verkopen.

Veilig

Veiligheid is gegarandeerd, jij krijgt niemand over de vloer en wij dragen alle verantwoordelijkheid voor een goede afwikkeling van het verkoopproces.

Mogelijk gemaakt door Mobilox